УСЛУГИ

Домашна Автоматизация

Изграждането се случва посредством протокол KNX. Чрез протокола ние успяваме да достигнем до най-масово управляваните устройства, които се използват от крайния клиент. Домашната автоматизация включва умни клавиатури, дистанционно управление на осветление, корнизи, отопление/охлаждане и др.

Професионална Мрежа

Изграждането на стабилна и сигурна мрежа в дома или офиса е от значително значение в днешно време. Посредством добрата връзка, скоростта и свързваността между дадените ведомства достигат максимално си качество!

Сигурност

Сигурността е частта, която често е пренебрегвана поради факта, че потребителите разчитат на това, че точно при тях няма какво да се случи толкова. Стъпката с изграждането на сигурността чрез изграждането на професионално видеонаблюдение и алармена инсталация е силно препоръчителна за крайния клиент!

Аудио/Видео

Аудио системите изпращат музика до всяка една стая във Вашия дом чрез интернет връзка, която ви помага да се наслаждавате на всеки един момент по всяко време. Контролирайте вашата музика по прост и интуитивен начин, чрез сензорен екран, стенна клавиатура или мобилно устройство!

Мониторинг

Всяка мониторинг система е от значение, като вземем например мониторинг системата за ОВК (Отопление/Вентилация/Климатизация). Чрез мониторирането на дадени стойности могат да се извлекат много по-лесно изводи дали една система е ефективна, колкото трябва или не. Също така чрез мониторинга могат да се правят най-различни автоматизации, в зависимост от нуждите на крайния потребител.

Проектиране

Проектирането е една от първите стъпки във всяко начинание в строителния бранш. Без качествено проектиране, нещо в процеса на изграждане на дадения обект, шанса нещо да се обърка се вдига драстично. Поради тази причина, ние от АКТАКОН предлагаме нашите проектантски услуги в сферата на сградната автоматизация.

Търговска дейност

АКТАКОН е фирма с история и точно поради тази причина през годините сме изградили връзки с компании в нашия бранш, а именно сградната автоматизация. Партньори сме на KNX и официален дилър на Control4, MDT, EKINEX, Zennio и други. Ние сме една от фирмите, която може да ви достави оборудване от горе споменатите компании. Повече информация относно, с кои компании работим, можете да откриете на началната страница.

Консултация

Понякога не участваме в инсталационния процес на даден обект, и точно поради тази причина ние предлагаме консултантски услуги на нашите крайни потребители и колеги, когато биваме потърсени за такъв тип услуга.