УСЛУГИ

Домашна Автоматизация

Целта на домашната автоматизация е да бъде изградена през едно централизирано място, което да се събира всички елементи в една апликация. Умен Дом бива изграждан посредством широкообхватния протокол – KNX, който е доказан протокол през годините. Чрез него успяваме да достигнем до желаните за управление устройства като Осветление, Моторизация, Отопление/Охлаждане и други. Домашната автоматизация включва умни ключове, както и дистанционно управление на Осветление, Корнизи, Щори, Врати, Отопление/Охлаждане и др.

Професионална Мрежа

Изграждането на сктруктурна кабелна система в дома или офиса е от голямо значение в днешно време. Посредством добрата връзка, скоростта и свързваността между дадените ведомства достигат максимално си качество!

Сигурност

Неизбежна част от един дом е неговата сигурност. Сигурността на един дом включва елементи като датчици (алармени, водни), камери и алармена система. Целта на Умен Дом е да управлява и да известява крайния потребител при проблеми.

Аудио/Видео

Аудио системите изпращат музика до всяка една стая във Вашия дом чрез интернет връзка, която ви помага да се наслаждавате на всеки един момент по всяко време. Контролирайте вашата музика по прост и интуитивен начин, чрез сензорен екран, уменна клавиатура или мобилно устройство!

Мониторинг

Всяка мониторинг система е от значение, като вземем например мониторинг системата за ОВК (Отопление/Вентилация/Климатизация). Чрез мониторирането на дадени стойности могат да се извлекат много по-лесно изводи дали една система е ефективна. Освен това, чрез мониторинга могат да се правят най-различни автоматизации, в зависимост от нуждите на крайния потребител.

Проектиране

Проектирането е една от първите стъпки във всяко начинание в строителния бранш. Без качествено проектиране, много често в процеса на изграждане на дадения обект, шанса нещо да се обърка се вдига драстично. Поради тази причина, ние от АКТАКОН предлагаме нашите проектантски услуги в сферата на сградната автоматизация и слаботокови инсталации.

Търговска дейност

Партньори сме на KNX и официален дилър на Control4. Търговската ни дейност включва освен доставяне, но и инсталация на различни KNX продукти на брандове като MDT, EKINEX, Zennio, Intesis, и други.

Консултация

Предлагаме консултантски услуги относно правилното изграждане на инсталационния процес и подготовка за изграждане на Умен Дом.